Om Mylect ApS

Oversættelsesbureau for virksomheder, private og offentlige organisationer

Vores primære kunder består af virksomheder, private og offentlige organisationer. Tolkdanmark har i en årrække assisteret med tolkeopgaver og skriftlige oversættelser til de samme segmenter, og vi har derfor mange års erfaring og viden inden for de forskellige områder. Vores kompetencer gør, at vi kan rådgive og assistere inden for mange typer af opgaver.

Vores kunder har alle deres egne specifikke behov, og vi gør en dyd ud af at løse behovet til perfektion. Mylect består af projektledere og -koordinatorer, som sørger for, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Vi sørger for at løse din opgaver, store som små.

Vi har et stort netværk af freelancere over hele verden og vores egne in-house. På den måde er vi agile og kan løse ethvert behov for oversættelse, korrekturlæsning, lokalisering, DTP-arbejde og transskribering. Ved at benytte et oversættelsesbureau får du adgang til sprogtjenester, som kan hjælpe alle afdelinger i din virksomhed, uanset om det er økonomi/finans, produktion, marketing og salg, HR og jura.

Følg os på de sociale medier

Mylect har en række profiler på sociale medier.

Disse profiler bruges dog ikke til bestillinger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mylect via e-mail eller telefon.

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Telefon +45 7070 7265

Er du klar til at bestille?

Bestil via linket herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigt med et tilbud.

Få et tilbud