Tolkning

Mylect er Danmarks førende leverandør af sprogløsninger herunder professionel tolkning.

Vores tolke er alle højtuddannede og erfarne tolke, som kan hjælpe dig med at kommunikere effektivt med en eller flere parter, der taler et andet sprog.

Uanset om du har brug for tolkning til et møde, en konference, en retslig sag eller en personlig samtale, har vi ekspertisen til at håndtere enhver situation.

Mylect tilbyder en lang række tolkeløsninger herunder fremmødetolkning (konsekutiv tolkning), simultantolkning (sætninger tolkes i realtid), konferencetolkning i tolkebokse, video- og telefontolkninger m.fl.

Vi forpligter os til at levere kvalitetstolkninger for at sikre, at dit budskab bliver formidlet præcist og effektivt.

Hos Mylect forstår vi, at effektiv kommunikation er nøglen til succes. Derfor tilbyder vi kvalitetsgaranti på alle vores sprogløsninger.

Kontakt os i dag for et tilbud eller rådgivning til hvordan vi kan hjælpe dig.

Det er meget forskelligt hvilken type tolkning, som man har brug for.

Oftest er det tilstrækkeligt med fremmødetolkning, hvor tolken møder op på en given adresse og dernæst tolker hvad der bliver sagt fra en part til en anden part (konsekutiv tolkning). Fremmødetolkning bliver meget brugt i retssager, møder med det offentlige, til forhandlinger og meget mere.

Simultantolkning bruges ofte i forbindelse med større arrangementer, hvor det er vigtigt, at der bliver oversat i realtid, dvs. næsten med det samme, som det bliver sagt. Ved simultantolkning er der altid to tolke til stede. Dette gøres for at skåne simultantolken, da det er meget hårdt at tolke i realtid. Simultantolke tolker typisk i 15-20 minutter, hvorefter den anden simultantolk overtager. Således skiftes de til at tolke i realtid. Vi tilbyder også udlejning af udstyr til konferencer og lignende herunder tolkebokse, mikrofoner og headsets.

Videotolkninger foregår over en videoforbindelse typisk via en telefon, computer eller tablet. Vi tilbyder tolkninger via de fleste typer af videoforbindelser herunder Cisco, Teams, Meet, Skype m.fl. Videotolkninger kan være brugbare i mange tilfælde og bruges til mange typer af tolkningsopgaver.

Telefontolkninger foregår over en telefonforbindelse og er særligt brugbare til korte tolkninger, hvor man er med i et telefonopkald på højtaler eller i et konferencekald med tolken og en eller flere parter.

Vi tilbyder tolkning på næsten alle sprog. Der kan dog være enkelte sprog/sprogpar, som der er sværere end andre at få allokeret en tolk til. Det afhænger også af hvilken type tolkning, som der efterspørges. F.eks. er der ikke mange arabiske simultantolke i Danmark eller mange kinesiske konferencetolke. Kontakt os for at høre nærmere om en løsning til dit behov.

Vores tolketyper er prissat meget forskelligt afhængig af tolketypen og sprogparret. Derfor kan det være svært at opgive en pris uden yderligere information om tolkeopgaven. Alle vores tolkeservices starter dog fra 500 kr. ekskl. moms. Du kan altid få tilsendt et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave ved at kontakte os.

Tolkning

Her kan du læse mere om vores tolkeservices.
Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig i mål med din opgave.

Telefon +45 7070 7265

Er du klar til at bestille?

Bestil via linket herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigt med et tilbud.

Få et tilbud