Har du brug for legalisering af dine dokumenter? Har du brug for oversættelser, som er også skal legaliseres? Så kan Mylect hjælpe dig.

Legalisering hos Udenrigsministeriet (Apostille)

Apostille/legalisering er en bekræftelse af en underskrifts ægthed og den kompetence, som underskriveren af dokumentet har. En Apostille er gyldig i alle de lande, som har tiltrådt Haager Apostille Konventionen af 5. oktober 1961. En komplet liste over, hvilke lande en Apostille er gyldig i, kan du finde her. Legaliseringen foregår i Udenrigsministeriets legaliseringskontor, Udenrigsministeriets legaliseringskontor

Bekræftelse hos notar (notarius publicus)

Bekræftelse af underskrift hos en notar betyder, at notaren bevidner oversætterens eller bureauets underskrift og identitet. Notaren kan aldrig bekræfte, at oversættelsen er korrekt, da de så skal kunne over 100 sprog. Notaren bekræfter identiteten på enten en translatør eller et bureau.

Bekræftelse hos Dansk Erhverv

Vi er medlem af Dansk Erhverv, og vi kan få oversættelser bekræftet via handelskammeret, og dernæst kan oversættelsen tages til legalisering i Udenrigsministeriet. Dansk Erhverv stempler oversættelsen og bekræfter, at de står inde for os som oversættelsesbureau.

Mere om legalisering

Her kan du læse mere om legalisering.
Kontakt os, hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål.

Telefon +45 7070 7265

Er du klar til at bestille?

Bestil via linket herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigt med et tilbud.

Få et tilbud